Tuesday, 31 January 2012

Bukit Broga (Part 2)

Assalamualaikum

Hai semua! Kat ENTRY sebelum ni aku ada cerita pasal pengembaraan kitorang kat Bukit Broga kan? Ok, kali ni aku nak sambung ke bahagian 2. hee.


Lepas je kitorang da berjaya menawan puncak Bukit Broga yg berketinggian 400meter dari paras laut, around 9am kami pon turun dari puncak. 


Selamat tinggal Bukit Broga.. We've got an awesome journey on that day and we will never forget this moment ;)

Turun je kat bawah, x usah cakap la penatnya macam mane. Kepala lutut macam nak tertanggal pon ade. Dengan tak tidur malamnyer lagi...memang layu bila da turun kat bawah tu.huhu. Ok, bagi nak hilangkan penat kitorang decide nak segarkan n kembalikan balik tenaga dengan pergi mandi. Da di plan awal lagi benda nih. hehe. Tapi, sebelum tu perut tu kena la isi jugak. Nasi lemak jadi pilihan kitorang pagi tu.


Oleh sebab dekat punya pasal, Sungai Tekala je la yg jadi pilihan. Janji dapat mandi-mandi kan. hehe.

tired face 

Apabila 7 puteri kayangan..eh eh, silap. 8 puteri kayangan turun ke bumi untuk bersiram. Jadi beginilah aksinya. haha -..-

Lapaarrrr -___________-

Selalunya bila da berendam dalam mesti rasa xnak keluar kan. Tapi lain pulak jadinya kat sini. Sejuknya sangat terasa. Sampaikan menggigil aku dibuatnya. Grr. Dalam 2 jam sahaja kitorang habiskan masa kat sini. Gara-gara semua da keletihan. Dengan x tidur malamnya lagi. So, habis je mandi n da siap bersihkan diri terus kitorang balik.hehe. Sampai rumah je terus terbongkang kat atas katil ;p (tak senonoh punya perangai -,-')

By the way, hajat kitorang nak buat trip sesama akhirnya menjadi jugak. Even xdela ramai mane pon tapi kenangan manis tu tetap ada. Tetap berharga. ;) 

Ok, tata!

0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)