Monday, 19 March 2012

Engagement Day!

Assalamualaikum

Helo helo. Hai semua! huehue. Just nak inform kat korang baru-baru ni aku baru je melangsungkan....jeng jeng jeng (bunyi drum)..aku baru je bertunang hari sabtu yg lepas.heh. Oh mai! Diam-diam je aku ni kan. X bagitahu korang pon. Kelas ko nyah! haha.

Ok. Sebelum aku nak cerita dengan lebih lanjut, aku memanjatkan kesyukuran ke hadrat Ilahi kerana akhirnya majlis tersebut berjalan dengan lancar. Syukur Alhamdulilah. By the way, congrates to my kakak sepupu for her engagement bersama orang yg trsayang. hehe. Itulah cerita sebenar yg sebenarnya berlaku. Aku ni sibuk je lebih. Nak jugak rasa feel bertunang cam ne. haishh -____________-" (kronik sungguh!)

Apa yg menariknya, tarikh 17 Mac ni jugak merupakan birthday kakak sepupu aku ni. Waa...untunglahh kan. Sambut birthday, pastu bertunang pulak. Memang ni betul-betul kenangan manis bak gula-gula kapas la kan. Sure x akan dilupakan sampai bila-bila...Tema time hari pertunangan hari tu adalah purple! Wow.. memang my favourite colour aku tuh. huhu.

Khemah untuk para tetamu menjamu selera


Hantaran yg berwarna purple tuh dari pihak perempuan.
Yg warna hijau + kuning pulak datang dari pihak lelaki.


Tahniah Kak Ika! I'm very very happy for u. Can't wait for your wedding soon.hee

wuwu..at a glance, muka encik tunang looks like mat luthfi laa...hoho. 

Sebenarnya, tunang lelaki tu tak datang pon. Tiba-tiba, bila family lelaki sedang menjamu selera, kami semua dikejutkan dengan suasana yg agak bising di luar yg mana terdengar mereka seperti menghalau seseorang balik. Belek punya belek, rupa-rupanya tunang lelaki ni datang bawa kek yg tertinggal. Katanya salah satu hantaran ni tertinggal. haha. Ntah ye ntah tidak. Ke memang saja dirancang? hehe

with my cousins ^^

Memang aku enjoy dengan majlis tu. Excited lebih je aku ni kan. Yela, ini merupakan majlis sambut bakal menantu yg pertama untuk family sebelah emak aku. Memang patut la aku excited kan. Tapi...tapii....yg x syioknya, semua saudara mara aku tanya n usik-usik aku pulak bila turn aku nak tunang..ouh..tolonglah..aku lama lagi ok! Nak habiskan belajar dulu. Andai kata jodoh aku sampai awal, mana mungkin kita boleh tolak kan? ;) hehehe. ;p


p/s : Anda peminat Johara di Era dan Lisa Surihani? Sila klik INI dan SINI. Ada banyak benda menarik menanti anda! ;)




0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)