Sunday, 25 March 2012

Kesepian, keseorangan T.T

Assalamualaikum!

Tanggal 25 Mac. Hmm. Hari ni tarikh aku berpindah dari rumah sewa ke kolej. Semalam aku ada update kan pasal nak pindah tuh. X tau? Ha, cepat. Pergi baca dulu. hek3. 

Pagi tadi tengah syok-syok tidur...ops! terkantoi lak. hehe. Dalam pukul 7 lebih oke! Ayah aku kol suruh cepat siap n kemas barang yg belum dikemaskan lagi. Aku yg tengah mamai terus blur...what,what and what? Oh, my lovely daddy! why so early? Rupa-rupanya lepas zohor ayah aku nak pergi kenduri rumah saudara. Ouh..no wonder la...

Dalam pukul 10, my parents n my little sis pon datang. Terus pergi Uitm. Tap tap tap. After turun naik tangga n turun lagi berat badan aku sebanyak 15 kg, aku pon terus jumpa family aku. Hui, menangis ketiak badan aku sebab banyak angkat barang. huahua. Da borak-borak n salam semua, mereka pon pulang. Thanks mak n ayah sebab sudi datang sini tolong angkat barang. wuwu. Sayang semua! <3

Lepas je makan, aku pon kemas barang pulak. Haiyoo...sejam jugak aku kemas. Punyelah berhabuk bilik ni. And yg tak bestnya aku sorang je baru masuk. Kira aku orang first la ni masuk...Mana yg lain ni...roomate pon xkenal lagi...Siyes rasa sunyi lak. Then, aku pon intai-intai kat luar. Eh eh? Nampak rumah sewa aku la. Punyelah dekat...Nampak bilik yg aku duduk pulak tuh...Rasa rindu pulak. Kecik ow kecik, ko tengah watpe tu? hehe. Pastu da tak tau nak watpe...aku pon tidur la..tapi x boleh...T_T 

Bobo la yg temankan aku kat bilik ni..

Makanan lagi banyak daripada buku..ape daa... ;p


Psttt..sampai sekarang masih keseorangan lagi.




0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)