Saturday, 14 April 2012

Girls Day Out

Assalamualaikum

Hi! ;D Cerita ni aku rasa da berkurun. Tapi masih segar. hehe. ( Ape benda la ku merepak ni. ) Bila diingat-ingat balik, xde la lama sangat. Adalah dalam bulan lepas...hee... Haish, aku ni suka sangat simpan cerita lama-lama kan. ;p 

Asalnya aku dengan member aku yg plan. Macam mana tercetusnya idea? Ok, nak dijadikan cerita, sedang member aku melayan fesbuk, tiba-tiba ada seseorang yg post pasal dia pergi makan meatball. Wahh..siap dengan gambar lagi. Mana x terliur. Gulp! Selama ni asyik dengar orang cakap pasal kesedapan meatball je. huahua. Kitorang dengan semangatnya pon plan la benda ni. Pastu plan nak makan kat Seoul Garden lak. (*_*) huu..

Besoknya, dengan x sabarnya aku pon cakap kat member-member yg lain. Set! Diorang semua setuju nak pergi IKEA kt Damansara hari Jumaat lepas kelas.

Time hari Jumaat tu, lepas je habis kelas tengahari, terus gerak pergi Damansara. Sampai sana lebih kurang pukul 2 pm.


Sebelum makan. Nampak sangat semua da kebulur. hehe. Tapi yg sadisnya, tiba-tiba pulak member aku yg nak sgt makan meatball ni x sihat time hari tu. Jadinya ye x ada selera. Ish2, kesian.. ;( Cer cari muka yg xsihat dalam pic ni. Yg x mampu nak senyum. Haa..die la tuh. Hanya mampu melihat kitorang makan je. Tapi nak jugak ikot even x sihat.


Muka gembira selepas kekenyangan. Ok. X dinafikan memang sedap meatball tu. Tapi cepat muak bagi aku. Sekali makan aku mampu makan 3 atau 4 biji. Then, berhenti sekejap ataupun makan aku punya pasta dulu sebelum sambung makan meatball. 

Da nama pon keluar jalan, x kan just nak makan je. So, sangat rugi la kalau x merayau-rayau kat situ. hoho. Untung ada guide tour. Maklumlah da rumah pon kat situ.. ;p Tapi x jadi makan kat Seoul Garden sebab tak sempat. Next time la eh!


 Kami minah Arab. =.= ERR..


Ni kat depan e@ Curve law x silap. haish, aku pon da lupe. Ni la akibat tergigit semut -___-"


Kt bridge.

That's all. Aku nak pergi siapkan assignment ni.huaa.. Test lak bertimpa-timpa. >.< 

p/s : Pernah x korang nek kereta sampai penuh macam tin sardin? hihi. Itulah yg kitorang buat time balik dari Damansara ke Shah Alam. 7 orang 1 kereta. nasib baik semua comel-comel. haha N nasib x ade roadblock.huehue.


0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)