Tuesday, 24 April 2012

Last moment before mid term break!

Assalamualaikum


Hai hai hai! ;D *muka terpaksa gembira sebab sibuk memikir nak siapkan assignment* hik3. tipu je tuh. Propa je lebih. haha. Cuti ni biasa je kot bagi aku. Kejap je da nak habis cuti. Hari ni da hari Selasa. Pejam celik pejam celik sambil buang tahi mata da hari Ahad.


Before aku balik rumah, malam Sabtu lepas, kitorang semua pergi makan-makan sambil tengok view kat Dataran Shah Alam. Plan asal cuma group assignment aku untuk subject Investment je yg nak buat. Sebabnya nak lepaskan beban lepas da siapkan assignment tuh. After cuti kena submit report. That's why la kan. Tapi, memandangkan ada ramai lagi yg x balik time tuh, kitorang pon ajak la yg lain. Memeriahkan suasana.


Tapi, tulah. Orang kata kita ni hanya mampu merancang. Jumaat petang kitorang cuba siapkan analisis company. Then, akan terus bersambung ke waktu malam. Last-last, bila da nak balik petang tuh, plan terpaksa cancel sebab ada benda yg kena buat research dulu sebelum nak siapkan. erm..something like that la. Nak tak nak cuti ni akan dibahagikan tugas masing-masing untuk buat. Tak pon nanti siapkan terus time cuti Labour Day ke kan. But the problem is....akan siap ke?? hehe. Eh! mestilah~! Nak kena submit kot... ;p


Then, kitorang teruskan ke plan seterusnya untuk pergi ke Dataran Shah Alam. Nak beli burger dinasour yg seberat 1 kilo tapi da habis da. Wa cakap sama lu, memang besar burger tu . Tapi, x pe la, next time pon boleh. On the way ke dataran around 10 pm. 

Ok. Suatu kejadian yg x diingini telah berlaku yg mana Syak x perasan jalan nak masuk ke dataran telah ditutup dengan pagar. haha. Aku gn member2 yg lain siyes x pasan gak weh. Bila lampu isyarat dah menyala hijau untuk belok ke kanan, kereta pon gerak la. Tapi bila perasan ada pagar, terus kereta bergerak macam roller coster sebab gelabah nak cari port untuk stop sekejap. Mana taknya, semua kereta dari arah bertentangan tengah menunggu masa untuk lampu hijau menyala. Sah-sahlah diorang semua nampak. haha. Sumpah kelakar. Nasib baiklah ada ruang sedikit nak cilok-mencilok kat jalan tu. Kalau tak habis pagar tu dikerjakan. X pasal-pasal boleh jadi main topic kt paper esoknya. haha


Malam tu kitorang semua makan mihun singapura yg dimasak oleh Wawa n Hani. Baiknya la diorang nak masakkan untuk kitorang semua ni. hehe. 

Agus! Can u stop promote your homemade "serunding"?! seriously we are lost our appetite. haha 

haha! Gambar ikut ketinggian. Tapi orang yg paling tinggi xada sebab dia capture pic ni.

Lepas semua da lepaskan angin masing-masing akibat kekenyangan berlebihan, kitorang pon balik. hehe. ;p Dalam pukul 1 kot kitorang balik. Mengantuk sudah menguasai diri! Kroh kroh.


Hehe. Bye korang ! Salam.



1 comment:

Komen di sini kalau suka =)