Tuesday, 17 July 2012

Officially end of Part 4!

Assalamualaikum


Aku ni kalau bab-bab habis sem, cepat je aku hip hip hoorey. wahaha. Padahal time cuti bukan ada buat ape pon kat rumah. Baru sehari cuti je da cepat bosan. Aiyaakkk. Doing the same thing everyday. Bangun pagi, kemas rumah, jadi supir untuk adik-adik aku. Berulang kali ulang alik sampai kaki aku da nampak bentuk selipar. wakaka. ;p

Tamatnya Part 4 means tamat lah juga tahun kedua aku di UiTM di hatiku. hoho. ;')) Lagi stahun je nk habis pengajian. Macam-macam benda aku tempuh. Confirm bila da grade nanti, mesti akan leleh air mata bila kenang balik dengan member-member ;')


Ermm...exam?? wihihi..jangan ditanya macam mana la kann.. Tawakal je sekarang ni ;) No komen. Tunggu result. Harapnya meningkat. Ehem, x sedar rupanya da berhabuk aku tinggalkan blog nih. X ape..within this 2 months, i will try update as many as I want..kalau boleh la n ada idea.. hikhik

Sekarang ni aku da boleh gerak dengan selesa sebab baru je baik dari sakit-sakit badan. haha. Ada benda jadi berlaku baru-baru ni. hehe. 


Tunggu aku post entry baru ;D daaa...


0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)