Tuesday, 4 September 2012

Back to Real Life

Assalamualaikum


Da masuk bulan Septemberr...That means new semester will be begin. Ouch! Malasnya nak packing-packing barang ni. Makin naik sem, makin malas nak packing. Why? Yela, tiap 6 bulan je mesti kena packing. Kalau dulu time matrik, seminggu sebelum balik, mesti da start kemas. Sekarang? Hurm, sehari sebelum balik pon boleyy...haha

Owh...aku kena refresh balik otak aku. Lepas da 2 bulan cuti, mana mungkin aku dapat pick up dgn cepat kat kelas. Minggu pertama kelas, masih meroyan lagi nak cuti eh biasanya. hehe. Dan-dan pulak baru lepas mood raya. Banyak sangat makan kuih raya sampai da jem otak. Open house pon masih banyak dibuat. 

Tup tup masuk da kena ngadap buku..homai..sem depan tough...hampir semua subjek capai 4 credit hour. Jatuh sikit, memang menjunam la pointer....N harap-harap dapat la lecturer yg senang bagi A kt student. hiks! ;) Ada ke tak ea??huhu


Register course
Done!

Salin timetable
Done!

Kemas segala khazanah semester lepas
Done!

Semangat baru n azam baru.
err..in process. hik! ;p


Ok la...azam baru sentiasa sama la dong! hoho. Mau bikin yg terbaik. hehe. InsyaAllah  ;)


p/s : Another few days...hmm -,-'

0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)