Wednesday, 26 December 2012

Dinner Kampung

Assalamualaikum


Ai? Dinner lagi? Hahaa.. This dinner suppose to be held before Pre-Graduation Night. Tapi ntah tak tau masalah apa muncul dinner ni terpaksa dipostpone. Event ni hanya untuk Department Finance, Econs, Islamic Banking and Insurance. Ingatkan da tak ade dinner ni. Tup tup muncul pulak poster kat fak masa minggu terakhir study tu. Dinner Semarak Party Kampung willl be held on 18th December 2012 in Tuesday starting from 7.30pm until 11pm. Hai....da la minggu tu tengah berhempas pulas dengan test, assignment n presentation. So...dapatkah kalian-kalian semua bayangkan bila faktor ni terjadi?? ececeh...
Jawapannya.....


Sambutan tak berapa menggalakkan -..-

Ingatkan lambat sampai sebab aku n member2 datang dekat pukul 9 cam tu la. X meriah pon macam dinner PGN hari tuh. Masuk dewan je....ai? Banyak betul ruang yg kosong ni ye? Misi kenapa kitorang datang malam tu sebab nak makan free aje. huahua. Tak senonoh punya perangai. ;p Save duit. Mesti makan sedap-sedap. Itulah yg tergambar dalam pemikiran kitorang. hehe *_* Decide cuma nak pakai baju kurung je bagi nak memenuhi tema kampung. hikhik. 


Khayalan hancur berkecai bila makanan yg dibekalkan xcukup. Huaaa...tu la. pasai ape bek hati sangat nak beratur saat akhir. Dapat la sisa tulang ikan. Kuah pon da kering kena kemarau. Padahal meja xpenuh pon, da banyak makanan habis. Ayoyo... T____T

Jom la kenyangkan perut anda dengan gambar-gambar kami yg comel-comel je la ek. hewhew

Style tudung same jek. hekhek
Kami gadis pinggitan dari Kampung Jalan Pualam Dua. Anyone interested?? huahua

Mak Dara n anak dara ;p 



Happy Family. The N's :')

Random! ;D

Last cerita, 

Balik dari dinner terus tidur. haha XD

Ok. See till the next post ya!



2 comments:

Komen di sini kalau suka =)