Saturday, 23 February 2013

Keciknya Dunia


Assalamualaikum....Hi guys!

Walau sejauh mana kita lari n pergi, korang perasan tak kadang-kadang kita mesti akan jumpa connection yg bukan secara langsung. haha. Ayat tu tak boleh nak betul lagi ke. Haish. Contoh : Ghupe-ghupenya kawan aku ni kawan cousin aku la! haha. What a small world. Padahal korang tengah study jauh dari rumah korang.


Yeehaa! Tak sangka keciknya dunia ni kan? Dengan muka teruja habis gara-gara excited punya pasal. hihi. Ayat ni la yg orang dok perkata bila jadi cenggini. wahaha.

Kalau da teruja habis sampai macam ni, orang pon lari agaknya. bhahaha. ;p

Mesti korang semua pernah alami benda ni kan?

Dan aku pon tak terlepas jugak alami perkara sedemikian. eceh... hihi
Aku mula perasan bila aku da start keluar sekolah, bermula dari kerja sambilan, amik lesen kereta n motor, then further study sampailah sekarang. Sejak dari tu la aku asyik terpikir. Ke mana je aku pergi, mesti jumpa orang yg ada kaitan dalam hidup aku.


Sampai sekarang ye. Even kat tempat aku praktikal pon aku berdepan dengan situasi ni. First day intern, secara kebetulan, kawan aku ni rupa-rupanya classmate kepada kawan matrik aku. Aku ingat habis sampai kat situ je.

Sambung lagi ke episod baru. haha. Cerita seterusnya, ada staff 1 jabatan kat tempat aku tu kenalan kepada ayah aku dan merangkap 1 kampung dengan aku jugak.


Cerita seterusnya, yg aku baru terima,...........


Supervisor aku tu ialah kakak ipar kepada kawan aku. Fullstop. =.='


Mungkin banyak lagi kejutan yg aku bakal terima bila da start kerja. Mungkin.



2 comments:

  1. kejutan demi kejutan, hehe

    *done following you, follow me back, maybe? :3

    ReplyDelete
  2. ha aa betul tu..entah entah boss kita tu kawan kita dulu

    ReplyDelete

Komen di sini kalau suka =)