Thursday, 18 April 2013

Tajuk Bebas

Assalamualaikum


Malam ni semangat nak update blog tetibe muncul. Lame x coret-coret kat sini. Kalau ditanya kenapa, mood nak update tak ada. Padahal banyak benda aku nak luah kat sini. Terlalu banyak. Jangan risau. Blog ni still lagi bernyawa. 

You know, i was very tired actually. Not because of my study, but because of my personal life. Really hate this feelings. But i just ignore it. By doing my practical training, enjoy my usual life, doing my report, talking and makes joking with my friends everyday makes me forget everything easily. I'm not the one who are thinking too much bila sesuatu terjadi. Sampaikan ada yg pernah menegur, "Ko ni rilek je aku tengok" Dan aku hanya tersenyum sahaja. Dari luaran aku memang begitu. But, dari segi dalaman tak ada siapa yg tahu dan nampak. 

Konflik perasaan. Entah bila akan terungkai semua ni. Aku penat bila selalu menghadap benda yg sama. Ai, da makin dekat makin susah nak face-to-face ye? hihi. Persoalan dari kawan aku siang tadi membuatkan aku tersengih dari dalam hati. Ermm?? Aku buat muka. Entah la. 3 bulan ko tahu? *angkat bahu* Dan baiknya seorang sahabat bila die hendak menawarkan aku sebuah buku untuk dibaca perihal masalah aku ni. 
Ahh...Forget about that la. Sebelum ni, bila that 'thing' crossed in my minds, i always felt my tears pressing behind my eyes. Right now, da x ada lagi macam tu ^^v Malas da nak pikir... Shuhhh shuhhh...

Bosan la kalau asyik cerita macam tu kan. Cerita lain la jom....Oh ye. Nak tahu kenapa aku hilang mood nak update? Sebabnya kalau da menjengah maghrib je, mesti aku terus  mengantuk. Punyela awal aku tidur. Padahal kat office buat kerja sambil duduk je. Bukannya macam study, ke hulu hilir. Tapi mengantuknya mengalahkan time aku study dulu. Tak paham la kenapa jadi macam ni..... *thinking*
Dan...nak tahu tak? Besok ada perhimpunan pagi n senam aerobik. hihi. Macam kat sekolah pulak kan. Tiap bulan ada perhimpunan pagi. Tapi yg bestnya dapat breakfast free taww.... :D


Dan....besok petang pulak kena pergi Shah Alam. Again.... Mesti pasal proposal ni. Cuak seh. Entah apa yg nak dikomen tu nanti by my advisor. Tapi besok mesti lengang kan. Ramai da balik kampung. Student UiTM cuti mid term.....Practical student pon nak cuti seminggu jugak... T_______T. *screaming*

Emm...Ahad lepas pergi Popular. Tahu aku dapat novel ape je?




Ni ha. Ni dia. Punyalah besar kedai buku novel ni je aku dapat?? Sedih betul la. huhu. Novel banyak da habis tahu? Yg tinggal semua novel yg x best. X pernah2 aku datang Popular jadi ramai macam kat pasaraya. Kena beratur lak tu time nak bayar. Novel ni pon dapat sisa-sisa je sebab tak berbalut pon macam biasa. Da berlipat-lipat. tuii... *sigh*

Ok la. Jom la kita beradukan diri. nak bangun awal pagi ni sok. Tata. Titi. Tutu. hehe


p/s : 5 cerita dalam 1 entry. Tu sebab 'Tajuk Bebas' ;p


0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)