Friday, 17 May 2013

Kekal dengan URL blog yg lama



Salam. Hai. Last entry aku ada mention kan nak tukar URL blog? But, the most difficult things is when I need to invite back my followers and tell them the new one of the URL blog. For those yg silent readers tu, confirm2 la susah nak tau kan? Ah, ngarut. siapa aje nk jadi silent readers aku. wahaha. 

Lepas da buat survey sikit, aku decide x payah la nak tukar URL blog. Mungkin nama blog ni akan ditukar. Pelik pulak blog ni x ada nama. Kang orang nak sebut blog ni pon bukan nama aku. Nama 'All About Me' yg terkeluar dari mulut. haha. Hmm. Nak invite follower balik da 1 kerja. Nak inform Nuffnang pon da 1 kerja. 

Tapi, boleh aje kalau nak tukar URL blog then buat auto loading terus ke blog ni bila orang click. So, nak elak daripada terjadi 'blog not found' tu memang x ada masalah la. Cuma tak tau macam mana nak buat. I need orang yg betul-betul pro yg boleh explain benda ni kat aku. Yg aku tau kena beli domain sendiri tapi dengan syarat kena renew tiap tahun dengan bayaran sebanyak RM20-30. Betul ke? Aku kerja pon belum lagi, nak bayar guna apa? hoho T___T



Header kat atas ni mungkin akan bertukar. Paling lambat hujung tahun ni .hee ^___^v

Tapi yg pastinya, URL blog ni akan bertukar juga. Tunggu da bersedia. ngeh2


Thanx for reading this entry!

0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)