Saturday, 15 June 2013

My Baby is Back!!

Assalamualaikum


Weehuu! ^^.  baby i da ok taw korang! hehe.
Baby? Oh. Cik Acer sebenarnya yg da ok.
Isnin lepas terus je hantar kedai. Mana boleh tangguh-tangguh lagi saat genting macam ni. Macam telur kat hujung tanduk tahu nak dekat habis sem ni. huhu

Ok. terbukti sudah, laptop aku kena virus masa download. Pengajarannya, sebelum nak download apa-apa fail, lihat dulu website tu macam mana. Agak-agak macam tak biasa tengok or tak biasa dengar, aku nasihatkan baik jangan teruskan. Kang menangis tak berlagu korang. hoho. Entah siapa la tuh. 



Nasib baik kena format je. Dan nasib baik fail-fail penting aku boleh transfer ke D. Kalau hari tu kena repair, aiyooo.. tak pasal-pasal harga repair da sejibik macam harga laptop baru. Dngan slang Cina yg pekat, apek kat kedai tu cakap,  kalau time format die hang separuh jalan, itu laptop kena repair oo. Kena mau check bahagian dalam part mana yg rosak. 


Dan Alhamdulilah, laptop aku x ada masalah. hihi. Mesti die x nak tinggalkan tuan dia yg kiut miut ni. wahaha. :P *oh, pleeeaaaseelahhh!*


Walaupun da burn RM40, tapi selagi Cik Acer ni masih lagi  berfungsi, akan aku jaga dia baik-baik selepas ni. Bye2 uollls.




2 comments:

  1. owhhh..duit2..kna berhati2 ni..heee

    ReplyDelete
  2. igtkan tu wallpaper desktop... wahahaha

    ReplyDelete

Komen di sini kalau suka =)