Friday, 21 June 2013

Tamat sudah Praktikal saya!



Assalamualaikum

Today is 21st June 2013. At 5 pm, im officially done with my practical training for this semester! Yeay! \(^_^)/ Tinggal nak viva and hantar full report je lepas ni. 2 stages je lagi nak lepas semester ni. Ya Allah! Rasa x sabar nak habiskan semua ni. I dont know how to express my feeling right now. Banyak pengalaman yg aku dapat sepanjang aku praktikal 5 bulan ni... A very big thankful to my bos, cc, akak-akak, abang-abang, pakcik and makcik semua :P yg terima saya dengan baik, banyak ajar saya tentang itu ini. Terlalu banyak yg saya dapat sepanjang saya praktikal. Gelak tawa n gurau senda dari staff-staff kat jabatan x akan aku lupakan :')


Terima kasih buat staff Jabatan Perbendaharaan yg meraikan saya dan rakan-rakan saya untuk majlis perpisahan hari tu. Tak sangka banyak betul makanan yg dihidangkan ye. ngeh3. Nak meletup perut aku tahu? haha.


Dan....


Terima kasih bagi saya buah tangan... Kite terharu taw..eceh eceh.. :P


Lepas ni, prepare nak siapkan report! Chayok2! Farah power mode on!!


3 comments:

  1. Prihatin

    Follow me http://maulanabijak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tahniah dah tamat praktikal.
    btw, jom join segmen saya => http://heartyoumycrush.blogspot.com/2013/06/segmen-simple-topup.html

    ReplyDelete
  3. kte pn bru hbis praktikal..tp kte dh settle viva n full report thesis sume....so, tggu result je..heee

    ReplyDelete

Komen di sini kalau suka =)