Monday, 22 July 2013

Aplikasi LINE kini di PC!


Assalamualaikum


Wow! Kini aplikasi LINE yg popular tu da available on PC lah! Bagi yg guna smartphone tu dan dah ada LINE, anda semua boleh aktifkan melalui smartphone korang semua. Pergi je kat bahagian setting tu, then masukkan email korang.


Dah tengok iklan LINE yg terbaru? Yg menampilkan Nazim Othman? Perasan kan ada seekor kucing yg gebuss yg dok syok tekan keyboard PC tu? Mesti ada sebahagian yg dah tau yg pemilik kucing tu adalah milik blogger and photographer famous, Aizul Marcello iaitu abang kepada Irine Nadia Marcello dan juga suami kepada akak Lynda Roslan. Untunglahh kalau kucing cantikk. Boleh jadi model iklan maa! hehe. 

Kalau kucing aku? Hmmm....


You nak jadi model iklan? Urgh. out of list la! kuikui. *Kesian kucing gua.haha*


Ok la! Salam semua! :D


1 comment:

Komen di sini kalau suka =)