Tuesday, 16 July 2013

Thesis Berjaya Dipublish!



Assalamualaikum

Alhamdulilah! Lepas viva hari tuh, pulun aku siapkan and edit thesis cepat-cepat. Sebabnya kalau boleh dah tak nak menghadap lagi da report tuh. hueee... Tak banyak pon yg nak dibetulkan, dan lastly, this is the final report that i've been done for this semester :) Love this topic mehh...This thesis would not have been possible without help and guidance from my advisor. 


Akhirnya, terlepas sudah beban as a degree student. Segala kenangan manis, pahit, masam serta masin untuk aku siapkan thesis ni akan aku sisipkan dalam ingatan. hehe. Mana mungkin berlaku di fasa lain. Hanya orang yg pernah bergelar pelajar yg tahu bagaimana nak lalui semua benda untuk siapkan report ni.


Dengan terhantarnya final report ni, maka tunggu masa nak konvo je nanti. Kejapnya masa berlalu, 3 tahun bergelar pelajar seakan tidak sempat nak rungkai semua benda bersama kawan-kawan. Entah bila akan ketemuan lagi. Zaman  pekerjaan yg akan kami kejar pula selepas ini.


Oke lah, buat masa sekarang aku sedang berusaha pulak meng'usha' kerja-kerja kosong. Harap akan ada yg memanggil. Doakan yg terbaik untuk saya ya! :)



2 comments:

Komen di sini kalau suka =)