Sunday, 4 August 2013

Countdown for my Hari Jubah



Assalamualaikum


Amboi! Tak menyempat lagi tarikh konvo nak keluar, dah sibuk nak countdown bagai. haha. Excited lebih bila tengok result semalam. Memandangkan malam semalam aku malas nak tunggu result sampai pagi, so aku terus tidur. Tapi, lepas je sahur, terus on laptop dan bukak email. Terkejut jugak la bila tengok email masuk pukul 1am. Padahal aku tidur setengah jam sebelum tu. 


Nervous tu tak usah cakap la. Memang berdebar-debar je masa tunggu email tu loading. Dan, Alhamdulillah, lepas je tengok GPA, rasa syukur sangat-sangat sebab dah dapat habiskan degree on time. :) Walaupun ada terkilan sikit sebab CGPA still maintain dan x ada kenaikan, aku anggap tu semua rezeki untuk aku. Thesis paper was very though. Nak menyiapkan thesis tu memang betul-betul memerlukan kesabaran yg tersangat lah tinggi ye kawan-kawan. huhu. Praktikal, but at the same time kena gigih dalam menyiapkan thesis.




Oke, tamat sudah pengajianku di UiTM selama 3 tahun. Now, im officially graduate as a degree holder in Bachelor (Hons) of Business Administration in Finance. Tak sabar nak konvo dengan kawan-kawan! :)


4 comments:

  1. wahhhh..tahniah yee..mesti hepy xterkata kan..nice share..

    ReplyDelete
  2. tahniah! kte pn xsabar nk tggu konvo ni..smlm berdebar2 cek result..hee..tp kite kos islamic banking

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dear, lepas konvo nanti sayuuu..huhu..teringat kat kawan2. Tapi happy sbb dah grad :)

    ReplyDelete
  4. okay. dah tamat pengajian. bersedialah menempuh dunia kerjaya yg penuh pancaroba. hohoh!
    btw, jemput lah singgah ye. http://kaio.my

    ReplyDelete

Komen di sini kalau suka =)