Friday, 2 August 2013

Luahan Raya


Assalamualaikum


Olaa...semua orang dah dok sibuk cerita persiapan raya. Maklumlah, lagi berapa hari je nak raya, so, semua pakat nak beli baju raya. Aku tak beli pon baju raya. X pernah pon beli baju raya siap. Tulah, badan comel sangat, nak cari saiz pon payah noo...Entah-entah saiz budak paling besar sgt sesuai untuk aku -_-" wkwkw. 


Kasut raya pon tak cari lagi. Hari tu bajet nak cari dalam minggu ni. Kononnya la! Tapi kereta x ada :( Mengharapkan adik pulang je la kalau nak guna kereta. wuwuw. Dalam kepala selalu terbayang nak beli heel. Tapi mampu ke aku nak pakai heel? Dah la jarang pakai heel, kang time beraya nanti hilang terus ayu aku bila terpelecok macam orang kena sawan. Aduh, maunya tak malu satu dunia. Baju lawa, tapi jalan failed! haha


Dan, dari last week, aku dah buat biskut raya. yeyeye! Nak rasa meh la datang rumah! :)

0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)