Thursday, 3 October 2013

Save the Date



Salam. Pertama sekali, jangan salah tafsir bila tengok tajuk entry aku. Gaya serupa macam nak umum tarikh tunang or tarikh nikah je. hewhew. Bukan bukan bukan. Dan secara rasminya keluar jugak tarikh yg dinanti-nantikan. Tadaaa!



Yess! My convocation ceremony this upcoming November. 


Yg agak sedihnya bila dapat tarikh dua hari sebelum tamat konvo. Konvo start 9 November until 19 November. Agak-agak meriah lagi tak ea? Kepada yg jual bunga tu, make sure bunga masih lagi lawa taw. hihi. Merepek je aku ni :D Dan termakbul juga nak sidang pagi. Tak adalah kelam kabut sangat bila dah habis nanti. Boleh ambik gambar banyak-banyak. Nak melompat ke, nak terbaring ke, nak tergolek-golek macam dalam cerita Hindustan pon sempat nanti. hekhek.


Oh ye. Kod program untuk kos aku ialah BM222 that stand for Business Administration (Finance). Lepas ni, tinggal ambil jubah konvo and settle yuran konvo. 


17th November 2013.


Wait for me :)



3 comments:

  1. congratz.. saya convo 16hb.. keh3

    ReplyDelete
  2. Haha..tajuk dia memang mcm org nak kawin...anyway congratulation to u...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Tahniah akak nak convo dah. Terharu sampai rasa nak menitik ayaq mata :')

    ReplyDelete

Komen di sini kalau suka =)