Monday, 25 November 2013

Graduation Day - 17 November 2013


Assalamualaikum


Alhamdulillah. Genap semingu sudah Istiadat Konvokesyen berlalu. Pukul 11pm baru nak update, padahal semalam janji bagai kate nak update cepat-cepat. hoho. Kini aku dah bergelar sebagai seorang graduan dalam Ijazah Sarjan Muda (Kepujian) Pentadbiran Perniagaan (Kewangan). Hip hip horreyy! :D

Pagi 17 November 2013, dalam pukul 6.30 pagi dah bertolak dari rumah. Nak elak jammed n nak berebut parking. kuikui. Then, selamat sampai setengah jam kemudian. Haha. Awal seh. Semangat kemain kau. Nasib baik jalan lengang lagi time keluar.

Berlangsung di Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam, kemeriahan konvo dapat dirasai bila pagi-pagi aku nampak orang-orang yg menjual bunga dah bukak kedai. Macam ni eh rupa konvo? Kahkah. Macam jakun betul aku ni. Dari pukul 9 pagi sampai pukul 12 lebih, cuma tengok orang naik pentas je time kat dalam dewan. Mengantuk tu tak usah cakap la. huwaa.


Eksyen je lebih pegang fail tu. Padahal dalam tu x ada pape pon. wkwkw :P

Tak semua ikut. Harap maklum. Mak n abah, thanx for everything <3 :')

Haa...tak lengkap rasanya kalau x ada gambar dengan kawan-kawan. Big day tu! 

Terselit kumbang kat tengah-tengah. Adakah anda semua perasan? :P

It's just the beginning. It's not the end.


Bergambar sebelum pulangkan jubah

Sebelum tu, ini dia gambar-gambar acah-acah Pre Graduation kononnya. :P
Lokasi : Setia City Mall
Date : 14 November 2013

Cilukkk......


Baaa! Ha, terkejut x? Tekejut x? hahaha

Candid. X sempat nak siap pon.


Kalau ada sumur di ladang, 
Bolehkah saya menumpang mandi,
Kalau ada umur yg panjang,
Bila-bila masa kita berjumpa lagi ye kawan-kawan :')


Sekian 


2 comments:

Komen di sini kalau suka =)