Friday, 24 October 2014

Daebak: Gambar Konvo yg Rare!

Assalamualaikum


Sekarang ni musim konvo kan! Status sana sini penuh dengan post konvo. Tapi gua hanya mampu tumpang gembira jek bila tengok gambar tu semua. Kenangan yg aku rasa jarang sekali dapat seumur hidup. Hiks!


Oke, btw, buat sesiapa pon yg belum nak konvo lagi dan masih countdown hari big day engkorang semua, apa kate korang buat photoshoot yg gempak kebabom. Kot kot ada idea menarik nak posing macam gambar kat bawah ni.


Yg ni aku rasa da ramai kot yg perasan pic ni. Rare sangat kan? Hehee. Ni kalau guna penyapu ke, mop ke, da ala-ala nak masuk game Quidditch giteww. haha. Amboi, jenuh hangpa semua nak cari penyapu bagai. Jangan rembat dari rumah naa. Mau mengamuk mak kat rumah tu. hihi


Aku dok bayangkan macam mana nak balancekan badan buat gaya ni. Nak lompat satu hal. Pastu nak bongkok badan sikit tu dah satu hal. Jangan la buat aksi ngeri tak ngeri hakak oi. Kang tak sempat nak merasa konvo da luka sana-sini. Haduii. ahaha.

Haa..mesti da imagine macam-macam kan nak buat posing ape ni. Mana tau gaya-gaya spontan korang semua boleh diabadikan di dinding rumah lepas ni. Meriah la sikit dinding rumah bila ada gambar rare cenggini. Lol.


Tak sabar nak tunggu gambar lain. hihi




Thursday, 23 October 2014

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014



Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 bermula pada jam 4.00 pe 11 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 11 November 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 552.90 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Yun Sing | Ana Solehah | Syaza Raihanah | Iklil Syahmi | Idah Rashid | IanFaizal | Mar Mansor | Kathy R'bain | Shad | Ssurianah Yana | NurAlja | Aika Azizan | Budak Bandung Laici | Hunny Kitty | Si Tracey | Noryussyairah | Ida
2. Wajib Like Fanpage Sponsor

       

3. Follow Twitter + Instagram Sponsor
Twitter :   


Instagram :  Rexylla_Blogshop  Aerill_Hassan
4. Tambah Google Plus Sponsor 
+Mohamad Khairil  +ct fand 
3. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI


37 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 12 November 2014.

Good luck!

Wednesday, 8 October 2014

3 CPUV Nuffnang untuk Permulaan Oktober


Assalamualaikum


Permulaan yg baik untuk bulan Oktober ni ^^
3 CPUV Nuffnang sedang berjoget-joget di laman blog ku.

  
Satu lagi CPUV sejak bulan Ogos pon masih lagi On Going. So, Total CPUV yg sedang berjalan ialah 4. Jom meriahkan iklan-iklan yg ohsem ni dengan menyerbu website mereka. Walaupun tak ada banyak mana pon earning yg diperoleh, tapi sekurang-kurangnya ada. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan! hihi