Friday, 24 October 2014

Daebak: Gambar Konvo yg Rare!

Assalamualaikum


Sekarang ni musim konvo kan! Status sana sini penuh dengan post konvo. Tapi gua hanya mampu tumpang gembira jek bila tengok gambar tu semua. Kenangan yg aku rasa jarang sekali dapat seumur hidup. Hiks!


Oke, btw, buat sesiapa pon yg belum nak konvo lagi dan masih countdown hari big day engkorang semua, apa kate korang buat photoshoot yg gempak kebabom. Kot kot ada idea menarik nak posing macam gambar kat bawah ni.


Yg ni aku rasa da ramai kot yg perasan pic ni. Rare sangat kan? Hehee. Ni kalau guna penyapu ke, mop ke, da ala-ala nak masuk game Quidditch giteww. haha. Amboi, jenuh hangpa semua nak cari penyapu bagai. Jangan rembat dari rumah naa. Mau mengamuk mak kat rumah tu. hihi


Aku dok bayangkan macam mana nak balancekan badan buat gaya ni. Nak lompat satu hal. Pastu nak bongkok badan sikit tu dah satu hal. Jangan la buat aksi ngeri tak ngeri hakak oi. Kang tak sempat nak merasa konvo da luka sana-sini. Haduii. ahaha.

Haa..mesti da imagine macam-macam kan nak buat posing ape ni. Mana tau gaya-gaya spontan korang semua boleh diabadikan di dinding rumah lepas ni. Meriah la sikit dinding rumah bila ada gambar rare cenggini. Lol.


Tak sabar nak tunggu gambar lain. hihi




3 comments:

  1. Gambar-gambar macam ni lah kita akan simpan buat kenangan sampai akhir hayat.. macam gambar kahwin :)

    Hilangkan Gastrik Dengan ESP Shaklee

    ReplyDelete
  2. Jemput join :D

    http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-em.html

    ReplyDelete

Komen di sini kalau suka =)