Thursday, 26 February 2015

Angpau sudah mari!!

 
 
Assalamuaalaikum..hyyyeee :)
 
 
Semalam baru start kerja lepas seminggu cuti raya Cina. Wah wah, mana tak seronoknya, dah macam cuti semester pulak. ngahaha. Company dah bagi cuti, kita cuti je la. Ye dak? Kang kalau asyik kerja je, merungut nak cuti bagai. hehe
 
Memang cun la masuk kerja balik dah nak hujung bulan. So, faham-faham la yerr..ongkosnye sudah ke laut. hihi. Mananya tak cun, masuk kerja je, bos bagi angpau maa...Boleh la survive sampai hujung bulan ni. haha
 
 
Alhamdulillah, rezeki. Janji ada la daripada tak ada kan :)
 
 
 
Amik bau dulu. Kang lepas ni dah kena guna duit tu. haha
 
 
Gong Xi Fa Cai!!
 
 
Selama 24 tahun aku bernafas kat muka bumi ni, baru ku tahu maksud Gong Xi Fa Cai ni is semoga anda beroleh kekayaan. Something like that la dia punya maksud. Tu pun lepas da kena tegur bos bila secara tak sengajanya translate meaning tu jadi selamat tahun baru. haha
 
 
 



0 comments:

Post a Comment

Komen di sini kalau suka =)