Tuesday, 30 June 2015

Malas. Hanyut. Blur

 
 
Assalamualaikum ^^
 
 
Source: Google
 
Hari kedua bekerja untuk minggu ni.
Semalam toksah cakap la aku punya malas.
Datang kerja pon blur-blur je.
Orang tanya pon jawab benda lain.
Sampaikan member tanya "Farah, tak pergi meeting ke hari ni?"
Aku boleh terbagi telefon office kat dia pulak.
Yang aku dengar dia kata nak telefon.
Nampak tak nampak tak? Jauh bebenoo aku hanyut -..-
 
Mana taknya, dua hari bercuti hari tu ada gathering dengan bestfriends!!
Sampaikan tersengih-sengih kalau diingatkan balik.
Haish. Entah bila nak gather2 lagi.
Takpe.
 
Itu next entry aku update. :)
 
Nak settle kerja aku dulu. haha. Daaa
 
 


2 comments:

  1. Hahahaa. Kesian ye. Faham faham. Musim macam ni byk menguji kesabaran betul. Jom visit blog su. Ada tips di bln ramadhan tauu.

    Yayasyafiqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. jauh sgt melayang tu farah..hehe

    ReplyDelete

Komen di sini kalau suka =)